Лични данни

Лични данни

Декларация за използване на личните данни

Магазин "Здраве от природата" /bionaturalni.net/, фирма "Радиана 18"еооддекларира че ще запази, високо ниво на сигурност, на своите клиенти и техните лични данни. И предоставените от клиентите лични данни/телефон, име, адрес за доставка/ ще бъдат използване само по предназначение т.т да се осъществи връзка с клиента за уточнение и потвърждение на поръчката.
Декларираме, че умишлено няма да разгласяваме или да предаваме на трети лица лична информация.
С влизането в нашия сайт www.bionaturalni.net Вие декларирате, че приемате вашите лични данни да бъдат използвани от нашият сайт с цел по-доброто ви търговско обслужване и изпълнение на вашата заявка за търсене на продукти или вашата заявка за поръчка и покупка. Вашите лични данни ще бъдат съхранявани от нас в продължение на 2 години, или съгласно изискванията на НАП или други държавни органи спрямо нашата специфична дейност. Ако желаете вашите лични данни да бъдат изтрити от нашата база данни, моля да се свържете с нас на посочения в Контакти форма, майл или телефон и да ни дадете потвърждение за вашето желание.

В случай на пробив в сигурността на приложението, екипът на сайта не носи отговорност а лицата, осъществили злонамерен достъп.

Потребители и посетители на сайта, които опитват да осъществят неправомерен достъп до приложението или опит за извличане на лични данни, ще бъдат блокирани за достъп.