Notice: session_start(): ps_files_cleanup_dir: opendir(/var/lib/php5/sessions) failed: Permission denied (13) in /var/www/html/danizdrave/system/library/session.php on line 12 Просо - суперхраната на бъдещето
От поредица „Био кухня" ще научите защо е важно да избирате биопродукти и как да ги употребявате на трапезата си. Първите книги от поредицата са за киноа,просо, елда и нахут. Пред вас е един нов пътеводител в света на семплата и полезна био храна.

Пътят към доброто здраве започва с правилното хранене. А добре известно е, че фундаментална за здравословното хранене е консумацията на много плодове и зеленчуци. Може ли обаче менюто ни да бъде изцяло от растителна храна и да не се притесняваме, че ще ни липсват така необходимите белтъчини, витамини и минерали? Учените са категорични. Не само че може, но и трябва - ако искате да сте о-енергични, по-свежи, да изглеждате и да се чувствате по-млади изключете животинските храни. Ако не можете изцяло, опитайте поне за малко. Обещаваме ви впечатляващи резултати. В ръцете си държите първата в България книга която, ще ви помогне да кажете не на животинските продукти и ще ви научи да готвите пълноценно и вкусни без тях. Тя ще ви ориентира в морето от новости и екзотики, които се предлагат в магазините за здравословни храни като годжи бери, чиа, рожково брашно, агар-агар, кори нори, сос мисо, кленов сироп, гомашио и прочие.

Корица: Мека
Страници: 68
Размери: 14х20см.
Тегло: 0.100кг.
Автор: Борислава Илиева
Издателство: Колхида

Просо - суперхраната на бъдещето

  • Код на продукта: просо-Борислава Илиева
  • Наличност: Не е налично
  • 4.90лв


Етикети: книга