Пилинг от хума за лице и тяло 250гр.
Тази хума с естествен пилинг ефект се добива във вида, в който се предлага и не е подлежал на никаква обработка.

В нея няма консерванти или смеси. Подходяща е за всеки тип кожа - суха, мазна или смесена. Според вашите нужди и предпочитания може да добавяте различни масла, които да подхранят и хидратират вашата кожа.

Този уникален продукт от природата ще ви помогне добре да ексфолирате зоните на мъртвите клетки. Преди да нанесете пилинга, навлажнете добре кожата си. Масажирайте с кръгови движения цялото тяло, но без да натискате излишно. След това изплакнете обилно с хладка вода до отстраняването на всички остатъци. Процедурата завършва с нанасянето на хидратиращ крем. Препоръчително е пилингът да се прави веднъж седмично, а през лятото до 2 пъти, но в никакъв случай след излагане на слънце!

Този натурален пилинг 'AVIA' е подходящ също и за:
- Антицелулитни процедури: Направете гъста каша и с нея намажете проблемните зони. Увийте ги с фолио и изчакайте 15 минути, след което се измийте добре. Процедурите се правят през ден, като предварително тялото трябва да е измито с топла вода.
- Кожата на краката също се нуждае от пилинг-процедури. Особено през зимата, когато достъпа на кислород до нея е ограничен.
- Силно замърсени ръце: Направете каша от пилинг и вода и започнете да третирате замърсените зони на ръцете с леки движение до избелване и отстраняване на всички нечистотии.

250g

Пилинг от хума за лице и тяло 250гр.

  • Производител: Avia
  • Код на продукта: пилнг-хума
  • Наличност: В наличност
  • 4.40лв


Етикети: хума, пилинг