Промо пакет " Кажи сбогом на целулита" 2
  • Промо пакет " Кажи сбогом на целулита" 2

Промо пакета " Кажи сбогом на целулита"2  включва Антицелулитно масло с портокалово масло - 100% натурално 200 мл. и Силиконова вендуза против целулит 1брой. 

Силиконовата вендуза е изключително подходяща, за антицелулитен масаж и дава бърз и виден резултат след около 10-14дена редовен масаж на проблемните зони. Хубаво е да се използва и подходящ АНТИЦЕЛУЛИТЕН ПРОДУКТ, което да засили ефекта. Важно е кожата да е добре омазнена, за да може вендузата да се движи  свободно и да масажира.

Маслото против целулит ускорява метаболизма и ефективно намалява мастната тъкан. Подпомага елиминирането на токсините и на излишната вода от организма. Кожата става гладка, стегната и еластична. Притежава двойно действие с незабавен остатъчен ефект. Продукт, съставен от натурални базови и етерични растителни масла. Съдържа масла от портокал, лавандула, розмарин и здравец.
Употреба:
Прилага се чрез силов масаж върху засегнатите области. Да не се използва при свръхчувствителност към някоя от съставките. За още по добър ефект може да използвате СИЛИКОНОВА ВЕНДУЗА
Съдържание:
Titicum vulgare germ oil (масло от пшеничен зародиш), Prunus amygdalus dulcis oil (масло от сладък бадем), Vitis vinifera seed oil (масло от гроздови семена), Citrus amara (портокалово масло), Lavandula vera oil (лавандулово масло), Rosmarinus officinali oil (масло от розмарин), Geranium maculatum concrete (масло от здравец).
Съхранение:
При температура от 5 С до 28 С, далеч от топлинни източници и пряка слънчева светлина.
Произход: България
200 мл

Промо пакет " Кажи сбогом на целулита" 2

  • Код на продукта: пакет.цел.2
  • Наличност: В наличност
  • 24.80лв


Етикети: целулит, стягащ ефект, отслабване