Годжи бери сушено на слънце 250гр.

Сушени на слънце плодове Годжи Бери. Изключително меки и вкусни, нямат нужда да се киснат.
  Счита се, че Годжи бери предотвратява стареенето, приема се за красота и младост, енергия, сила и търпение. 
На голяма надморска височина Годжи бери растат на свобода при естествени условия. Зърната са леко сушени на умерено топлото слънце, така че на практика плодовете Годжи бери са непреработени. 
   Плодовете могат да се ядат сурови, да се консумират като сок или вино, запарват като чай, или да се приготвят като тинктура. Плодовете на годжи бери са изключително хранителни. За една дневна доза, между 10 и 30 грама, те осигуряват на организма повече витамин С от портокалите, повече бета каротин от морковите и повече желязо от порция червено месо. Те са добър източник на витамини от групата В и антиоксиданти, които предотвратяват вредното влияние на свободните радикали, увреждащи клетките в организма. Богати на полизахариди, годжи бери спомагат за функционирането на имунната система, съдържа 18 вида аминокиселини и калий. Накратко, годжи бери се грижи за вашата кожа, за сърдечносъдовата ви и имунна системи, както и подпомага отслабването. 
    Годжи Бери е добър адаптоген (адаптогените въздействат терапевтично общо върху човешкото тяло, укрепват организма и му помагат да се справи по-добре в стресови условия).

Добавете този продукт към мюсли или сладкиши или супа всеки ден или яжте плодове Годжи бери като закуска.
Препоръчителна доза: 10-30 гр. дневно.
Произход: Китай 
250гр.

Годжи бери сушено на слънце 250гр.

  • Код на продукта: ГБ-бал.
  • Наличност: В наличност
  • 13.90лв


Етикети: годжи бери, отслабване, имунитет,