Водна леща- билка

Може да се ползва при: Възпалени и набъбнали лигавици в носа и гърлото, дихателните пътища,полипи, ринит, фарингит,за отслабване, при лениви черва, подуване на стомаха, астма,депресия, и др.Изключително подходяща и за деца, както могат и капки за нос да се направят от билката. 

Дребната водна леща съдържа до 25% протеин, йод, бром. Дребната водна леща има температуропонижаващо, силно противовъзпалително, слабо обезболяващо и жлъчкоотделително действие. В немската народна медицина спиртна настойка от дребна водна леща на капки прилагат при възпаление на лигавицата на гърлото, жълтеница и ревматизъм. В китайската народна медицина дребна водна леща прилагат, като температуро понижаващо средство. Също я ползват при подагра, ревматизъм, глаукома и като диуретик, и особено при копривница и витилиго (бели петна по кожата). Дребната водна леща е ефективно и действащо средство при лечение на витилиго. При правилно прилагане на дребната водна леща в лечението на витилиго може да даде уникални резултати. Външно настойка от водна леща употребяват за промивка на гнойни рани, язви и фурункули.

Състав: Водна леща /Lemna minor/

30гр.


Вижте още :


Водна леща тинктура 30мл.

Водна леща мехлем

ВАЖНО!!!

Доставката до  Офис на Еконт до 1кг е 3,50лв. , до  2кг е 3,85лв, до 5 кг до 5лв !

В адрес да доставка или като коментар посочете Офиса на Еконт до който желаете да получите пратката си. Още за доставката ТУК

Ако случайно срещнете проблем със сайта и поръчката, не се притеснявайте да ни потърсите ТУК!


Водна леща- билка 30

  • Производител: Сиразида
  • Код на продукта: в.леща- билка
  • Наличност: В наличност
  • 7.00лв


Етикети: водна леща, хрема, дихателни пътища, витилиго