14 дни детокс - Надя Петрова

Производител:
Код на продукта 2d216d90f2f9 Категория

14 дни детокс

15.00 лв.

Или как да кажеш на тялото си “Благодаря!”?
 
 
Някои от нас в даден момент се сблъскват със здравословен проблем, чието решаване предполага специфичен хранителен режим. Други полагат превантивни грижи за здравето си. Трети искат просто да отслабнат.
И независимо в коя от тези групи си ти, винаги можеш да направиш едно нещо – да вземеш съдбата си в свои ръце и да промениш начина си на хранене, защото това е естественият подход към постигане на здраве, справяне със здравословните проблеми и намаляване на теглото. Това е начинът да се будиш пълен с енергия сутрин и да положиш началото на новото си тяло – здраво, стройно и красиво.
 
Проблемът с повечето диети, е че не се взимат под внимание токсичните отпадъци акумулирали се в телата ни през годините и складирани под формата на мазнини. Когато започнеш диета, чиято цел е само отслабване, мастните натрупвания се освобождават и започват да циркулират из кръвта и тялото, причинявайки невъобразими щети. Но тъй като организмът е перфектно работеща машина, която винаги се стреми към здраве и баланс, той започва да възпрепятства процеса на отслабване, за да държи токсините под контрол. Затова правилният подход към загубата на тегло не е диета, а детоксикация на организма, защото след като се отърве от вредните токсини и химикали, тялото ти ще започне да работи заедно с теб за постигане на желаните цели и ще спре да генерира нови мастни депа.
 
Разчитайки на знанията, които е получила като холистичен нутриционист, Надя Петрова ги комбинира с доказани здравословни режими като суровоядството, безглутеновите диети, соковия режим и други, които старателно е изучавала и тествала през последните години, благодарение на което е разработила уникален начин за пречистване на организма. Уникален, защото той:
 
е натурален по своята същност и ни доближава до природата с всяка хапка
комбинира в себе си веганство, суровоядство и соков детокс, като плавно преминава от едното в другото
подобрява здравословното състояние с всеки изминал ден
разтоварва тялото от излишните токсини и килограми
възстановява енергичността, тонуса и чувството на лекота
помага да започнеш да усещаш истинския вкус на храните
 
Книгата на Надя Петрова – холистичен нутриционист, съдържа 45 пълноцветни сурови рецепти за:
 
  • Напитки
  • Салати
  • Супи
  • Основни ястия
  • Десерти
Корица: Мека
Страници: 192
Размери: 14х20см.
Тегло: 0.263 кг.
Автор: Надя Петрова
Издателство: Колхида

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!