Алфа липоева киселина - 300 мг.60 кап.

Производител:
Код на продукта 4fc30f9f2301 Категория

алфа.лип

24.80 лв.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АЛФА ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА?
 
Алфа липоевата (Тиоктовата) киселина на страхотна цена подобрява дейността на очите. Алфа липоевата (Тиоктовата) киселина e мощен физиологичен антиоксидант. Спада към групата на мастните киселини. Това, което прави Алфа-Липоевата киселина уникална е, че функционира във вода и мазнини, нещо невъзможно за повечето антиоксиданти като витамин “C” и “Е”. От някои съвременни изследвания се разбира още, че тя може да „рециклира” антиоксиданти като витамин “C” и Глутатион, след като те вече са били използвани веднъж. Цената за Алфа липоевата (Тиоктовата) киселина при нас е най-изгодна.
Алфа – липоевата киселина е сяра – съдържаща мастна киселина, която изпълнява ролята на витамин в тялото . Също известна като липоева киселина (LA) или тиоктова киселина , тази киселина функционира като коензим в метаболизма на въглехидратите и е с подобни свойства на витамините от В-комплекс групата. Като коензим , ALA играе важна роля в метаболизма на глюкозата, която произвежда енергия в клетките. Като фармацевтичен продукт може да се намери под наименованията липоева киселина, берлитион, липамид, октолипен, тиогама, тиоктацид, тиолепта и др.
 
КАК ДЕЙСТВА АЛФА ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА?
Алфа липоевата киселина може да бъде причислена към групата на едни от най-мощните детоксикаращи продукти, поради това, че е сяросъдържащо съединение и се свързва с желязото, живака, кадмий и други тежки метали, в следствие уникалната си структура. Всички тези функции обуславят поддържане на оптимални концентрации на Алфа липоева киселина, тъй като с напредване на възрастта те значимо намаляват в организма, а набавянето й с храната е недостатъчно.
В накои страни, алфа-липоева киселина, се използва за лечение на нервни увреждания и предотвратяване риска от появата на диабет тип 2. Доказано е, че алфа-липоевата киселина може да подобри инсулиновата резистентност, да възстанови увреждането на нервите (невропатия), зрението и да потисне болката в мускулите, причинени от диабет.
Продължителната употреба на алфа-липоева киселина може да помогне при симптоми на деменция – влошаване на паметта, да намали появата на бръчки и други проблеми в начален стадии, свързани със стареенето, сочат
Как действа този продукт?
  • Предоставя антиоксидантна защита за цялото тяло.
  • Повишава съпротивителните сили на организма.
  • Защитава клетките от стареене.
  • Балансира нивата на холестерола.
  • Укрепва нервната система.
  • Повишава ефективността на другите антиоксиданти в тялото.
  • Намалява кръвната захар и много подходяща при Диабет1 и диабет 2.
  • Повлиява благоприятно сетивните нарушения в крайниците при диабет/полиневропатия/
Формула с постепенно освобождаване на съставките.
Състав в 1 таблетка: Алфа липоева киселина – 300 мг.
 
Препоръчителна дозировка:
Приема се по 1 таблетка, 2-3 пъти дневно, препоръчително с храна.
Опаковка: 60 броя таблетки.
 
Продуктът не е лекарствено средство.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Не е заместител на разнообразното хранене. 
Съхранение:
Да се съхранява на сухи и чисти места в оригиналната опаковка и недостъпно за деца място.
Производител: HAYA Labs, САЩ.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!