Алтайско, пречистено мумийо - 60 таблетки

Производител:

мумийо60

22.50 лв.

Пречистеното алтайско мумийо се препоръчва като общоукрепващо средство, биологичноактивна хранителна добавка. Доставя на организма микроелементи, витамини A, B1, B6, B12, P, етерични маска, органични киселини.

Мумиото е древен “чудотворен балсам”, то е сок от скалите. Хората от векове го наричат “кръвта на планината”. Това вещество от стари времена се използва за лекуване на различни недъзи. Намират в труднодостъпни за човека скали, в пещери във вид на висулки, натрупани по тавана на пещерата, изтичащи от пукнатините на скалите. На цвят пречистеното минерализирано мумио е тъмнокафява течност, разтегляща се лепкава маса, омекваща от топлината на ръцете. Има смолиста специфична миризма и се разтваря във вода с малко утайка, на вкус е горчиво.

Мумиото съдържа в състава си 28 химични елемента, 30 макро- и микроелементи, а също 10 различни окиси на метали, 6 аминокиселини, редица витамини – В12, Р-167, В1 и други, етерични масла, пчелна отрова, смолоподобни вещества, всяко от които е способно да повлияе на съответните обменни процеси в организма. Усилва регенеративните процеси в различните тькани, действа като противовъзпалително, антитоксично, общоукрепващо средство, възстановява понижените функции на периферните нервни центрове или анализаторните центрове на главния мозък. Положително участва в биосинтеза на ДНК клетките.

Алтайското, пречистено мумио е полезно при:

– Язва на стомаха, чревно-стомашна система, при проблеми с черния дроб и далака, проблеми с пикочния мехур, колит, гастрит;
– Хемороиди;
– Счупване на кости, стави, травми на гръдния кош, изкълчвания, натъртвания;
– Костно-туберкулозни процеси, артрит  , коксартроза, остеопороза и др.

– Тромбофлебит;

– Гнойни, възпалителни и инфектирани рани и язви;
– Киселини, повдигане и повръщане;
– Главоболие, мигрена;
– Възпаление на млечната жлеза;
– Бронхиална астма
– и др.

Състав:

100% Алтайско Мумийо, пречистено. 60 бр. таблетки по 0.2 гр. всяка.

Начин на употреба:

В зависимост от телесното тегло се приема по следния начин:
– до 50 кг. – 1/2 таблетка на ден;
– от 51 до 70 кг. – 1 таблетка на ден;
– от 71 до 90 кг. – 1 и 1/2 таблетка на ден;
– над 90 кг. – по 2 таблетки на ден.

Противопоказания:

Да не се приема от бременни жени и кърмачки, деца до 14 год., при бъбречно-каменна болест, индивидуална непоносимост към продукта.

Опаковка: 60 таблетки

Произход: Русия

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!