Био Хуск, фибри-100гр.

Производител:
Код на продукта 10bf122b5878 Категории ,

husk-здр

5.90 лв.

Хускът представлява люспи, извлечени от растението бял живовляк, което расте естествено в Индия, Бангладеш и Пакистан. Тъй като е хигроскопичен, смесен с вода, хускът абсорбира течността и увеличава обема си до 10 пъти. Съставен основно от фибри, индийският живовляк има лаксативен ефект. Счита, че създава чувство на ситост и действа благоприятно на храносмилателната система. Хуска е подходящ при лениви черва, отслабване и цялостно пречистване на организма.

  • стимулира перисталтиката на червата
  • действа слабително при запек
  • повлиява положително холестерола
  • подобрява контрола върху кръвната захар
  • детоксикира цялостно организма
 
Люспите от семената на бял живовляк (Plantago isphagula) представляват източник на растителни фибри (80% фибри). Растителните фибри имат свойството да регулират функциите на стомаха и да стимулират перисталтиката на червата. Приемът на люспи от семената на живовляк повлияват особено добре синдрома на „раздразнено” дебело черво.
 
Приемът на люспи от семената на живовляк (Psyllium Husks) действат слабително при запек. Те имат свойството да набъбват, адсорбират вода, стимулират перисталтиката и в последствие дефекацията.
 

 

Люспите от семената на бял живовляк могат да повлияят положително холестерола като спомагат за елеминирането му от организма. Растителните фибри могат да подобрят контрола върху кръвната захар при диабет ІІ тип.
 
Начин на употреба:
Препоръчителният прием на индийски живовляк е1/2- 1 ч.л. към най-малко 250-300 мл. вода или прясно изцеден сок 1-2 пъти дневно. Образува се лепкава смес, подобна на желе. Приемайте повече течности, докато употребявате хуск. Не приемайте топчета от фибри (прах от фибри, който е влязъл в контакт с вода), заради трудното им преглъщане и опасността от вдишване към трахеята.
 
Съдържание: Люспи от семена на бял живовляк

100гр.

Произход: Индия

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!