Био прах за миялна машина 1.250 кг

Производител:
Код на продукта 2826fc42311e Категория

прах.ММ

22.99 лв.

Почистващите препарати на АлмаВин са от най-високо качество, когато става дума за опазване на околната среда, дерматологични свойства и ефективност. Натуралните съставки са особено нежни към кожата, а препаратите са дерматологично тествани. За основа на рецептите са взети внимателно подбрани суровини от естествен растителен и/или минерален произход – най-често от контролирано биологично земеделие. АлмаВин не използва никакви синтетични оцветители, аромати и консерванти, повърхностно-активни вещества (ПАВ) от петролни продукти и нанотехнологии. Генетично-модифицираните суровини също са табу. Всички съставки са биоразградими и сертифицирани с био сертификат.

Начин на употреба:

Подходящ за всички миялни машини. Поставете съответното количество в отделението за препарат на уреда. Използвайте “Прах за миялна машина” на АлмаВин заедно с “Препарат за изплакване за миялни машини” и “Сол за миялна машина”, за да получите оптимален резултат. Настройте вашата миялна машина спрямо твърдостта на водата във Вашия район, както изисква производителят на миялни машини. При сребърни прибори биха могли да се появят кафяви петна. Винаги отделяйте сребърните от другите метални прибори. Обърнете внимание на правилното функциониране на топлообменника в миялната машина. При неправилно функциониране може да се напласти варовик. За особено упорити варовикови петна , капнете няколко капки от “Препарата за изплакване за миялни машини” на АлмаВин. За 50 измивания.

Дозировка:

Леко замърсени съдове: 20 мл
Средно замърсени съдове: 25 мл
Силно замърсени съдове: 30 мл

Състав:

≥5% <15% кислороден избелител, <5% нейоногенни ПАВ (растителни захариди от царевица, цвекло и картофи), ензими (протеазни и без ГМО), аромат (масло от евкалипт*),натриев цитрат, сода, натрий, натриев силикат, натриеви соли на полиаспартова и янтарна киселина.
*0,05% от съставките са от биологично земеделие
94% от съставките са с натурален произход

Произход: Германия

1.250 кг

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!