Екстракт от кайсиеви ядки- Амигдалин (Витамин B17)

Производител:
Код на продукта 8e5ac0e8fc44 Категория

витамин б 17

36.80 лв.

Availability: 6 налични

Полезните свойства на витамин B17 (Екстракт от кайсиеви ядки) са много и научно доказани. Всяка молекула от B17 съдържа: цианид, бензалдехид и глюкоза.
 
Сведения за съществуването, действието и свойствата на витамин B17 датират още от далечната 1830г., когато френски химици го изолират от семена на бадем и му дават името гликозид амигдалин. В средата на миналия век американският биохимик Ернст Кребс му дава името B17 и публично заявява, че това е витамин, който успешно лекува рак.
 
Какво представлява витамин В17 (Екстракт от кайсиеви ядки)?
 
Полезните свойства на витамина са много и научно доказани. Всяка молекула от B17 съдържа: цианид, бензалдехид и глюкоза. Много учени спрягат именно цианидът за унищожител на ракови кледки. Витамин В17 е мощен имуностимулатор, а организъм със силна имунна система е устойчив на влиянието на различните вируси и вредни микроорганизми. Когато човешкото тяло има здрава имунна система, то е енергично, силно, издръжливо.
 
Витамин В17 стимулира клетъчната регенерация и възпроизводство, повишава естествения имунитет на организма. Продуктът има цялостно благоприятно действие върху нивата на кръвната захар, обмяната на мазнини и върху съдовата еластичност.
 
Лечебното действие на витамин B17, съдържащ се в кайсиевите ядки е свързано с облекчение на: артритни проблеми, ставни спазми и високо кръвно, главоболие, ставни и мускулни болки. Наред с това подобрява обменните процеси в организма.
 
Състав:
 
В 1 капсула от 300 mg се съдържат: Амигдалин 100 mg /екстракт от горчиви кайсиеви ядки/.
 
Помощни вещества: микрокристална целулоза, антислепващ агент: магнезиев стеарат.
 
Начин на употреба:
 
Капсулите се приемат преди хранене и се поглъщат цели с вода. За оптимален ефект се препоръчва приемане на хранителна добавка В17 в продължение на 3-6 месеца.
 
При профилактика е добре да се приема по 1 до 2 капсули дневно.
 
Препоръчвана максимална дневна доза: Възрастни: по 1-4 капсули дневно.
 
Да не се превишава препоръчваната максимална дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не се препоръчва за деца, бременни и кърмещи жени.
 
Опаковка: 60 капсули
Произход: България, Екомет 90 ЕООД
Разгледайте и останалите ни хранителни добавки 

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!