Какаово масло - студено пресовано - 60 г

Производител:

какаомо масло 60

5.85 лв.

Какаово масло най-доброто масло ако искаме да имаме хубав, здравословен и траен слънчев загар! То се извлича от какаовите зърна и може да се използва за производство на шоколад, мехлеми, продукти за тяло. Има неустоим шоколадов вкус и аромат, точка на топене 34-38С.
То е известно и като отлично овлажняващо средство и се използва от векове за омекотяване и еластичност на кожата. Използва се при третиране на бръчки около очите, врата, ъгълчета на устните. Разтопява се на температурата на тялото, така че се абсорбира почти веднага от кожата. Често се препоръчва за третиране на кожни проблеми.
 
Какаовото масло има много приложения. Използва се против стрии при бременни, но може да се добавя в много други рецепти. Лосионите и маслата съдържащи какаово масло често се използват в ароматерапевтичните масажи, за да създадат чувство на релаксация и добро настроение.
 
Суровото какаово масло е направено чрез метода на студеното пресоване, който съхрaнява естествените хранителни вещества до голяма степен. Какаовото масло е много устойчива мазнина, съдържаща естествени антиоксиданти, които предпазват от гранясване и дават възможност за съхранението му от 2 до 5 години. Гладката текстура, сладкия аромат и омекотяващите свойства го правят популярна съставка на козметичните продукти, като сапуни и лосиони. Може да се добавя в шейкове, десерти, сладолед или ръчен шоколад.
 
 
Начин на употреба: Разтопете на водна баня,слънце също и при допир с кожата се разтапя, може директно да се намаже кожата като със сапун когато е под формата на Калъп какаово масло Подходящо за кулинарна и козметична употреба. Може да се смеси с кокосово или други масла. При допир с кожата се разтапя от телесната температура и попива.
 
Съдържание:
100% Какаово масло извлечено от какаови зърна – Criollo.
 
Съхранява се на хладно, сухо място.
 
Произход:
Перу
 
60гр.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!