Масло от малинови семки-100% натурално 10мл.

Производител:
Код на продукта c29437a53abc Категория

малинови семки 10мл.

5.70 лв.

Маслото от малинови семки е с високо съдържание на витамин А и Е, Омега-3 и 6 есенциални мастни киселини. Маслото действа благоприятно при проблемна кожа склонна да образува акне, не запушва порите, абсорбира се много бързо и кожата остава гладка и мека. Може да помогне за успокояване на сърбеж при люспеща и раздразнена кожа. Предпазва кожата от общите признаци на стареене, ефективно хидратира, омекотява и подобрява еластичността на кожата, намалява видимо бръчките, стяга отпуснатата кожа.
 
Помага да се предпази кожата от вредните лъчи на слънцето. Притежава естествен защитен фактор SPF между 28 и 50 срещу UVB лъчи и между 6 и 8 срещу UVA лъчите.
 
Маслото от малинови семки укрепва и хидратира косата и скалпа, предава блясък, еластичност, гъвкавост и копринена мекота на косата.
 
 
Начин на употреба:
 
Като слънцезащитно: Може да използвате самостоятелно или да смесите с други базови или етерични масла. Може да смесите с какаово и кокосово за да подсилите техния фактор който е около 4. Изключително подходящо за деца и бебета, поради 100% натуралния си състав.
 
За кожата на лицето: 5 – 6 капки масло от малинови семки се нанасят на чиста кожа с масажни движения. Хидратира, регенерира и заличава бръчки по кожата. Помага да се предпази кожата от вредните лъчи на слънцето.
 
За масаж: маслото в чист вид се използва за масаж на лицето и тялото, за подхранване, регенериране и заглаждане на кожата. За по-голям ефект към маслото може да се добавят от 1 до 3% етерични масла.
 
Грижа за кожата на ръцете: масажирайте с масло от малинови семки при груба и напукана кожа на ръцете.
 
Грижа за устните: нанесете маслото от малинови семки върху устните при напукани и сухи устни.
 
За косата и скалпа: Нанесете маслото от малинови семки върху чиста коса и втривайте в корените и скалпа или по дължината на цялата коса, ако тя не е в добро състояние. Покрийте косата с кърпа. Маслото се оставя да престои 1, 2 часа, след което се отмива с шампоан.
 
Състав (INCI): Rubus Idaeus Seed Oil
 
 
Съхранение: На тъмно и прохладно при температура 7 – 25˚С
 
Не се приема вътрешно!
 
Опаковка: 10мл. има и 100мл.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!