Натурален крем-дезодорант Just Amazing 50гр.

Производител:
Код на продукта 8a4896f6e163 Категория

16.90 лв.

Един невероятно ефикасен продукт!!! Български крем дезодорант, който неутрализира неприятната миризма от изпотяването. Не запушва порите. Има приятен цитрусов аромат и е подходящ за двата пола!

  • Продуктът е официално регистриран козметичен продукт и притежава всички необходими сертификати.
  • Крем дезодорант не съдържа алуминиеви соли и не запушва порите.
  • През по-топлите дни дори и при голямо физическо натоварване, едно нанасяне осигурява комфорт без неприятна миризма до 8 часа, а при по-хладно време, ефектът на едно нанасяне трае до 24 ч.
  • Крем дезодорант не е антиперспирант и не блокира естествения процес на изпотяване. Крем дезодорант не спира процеса на изпотяване и не запушва порите, а убива лошите бактерии причинители на неприятната миризма.
  • Крем дезодорант има лек цитрусов аромат и е подходящ и за двата пола.
Състав на крем дезодорант: био масло от ший, сода бикарбонат, нишесте от диворастящ арарут и био етерични масла от мей чанг и кипарис.
 
Начин на употреба: Нежно втрийте с пръсти количество по-малко от грахово зърно в зоната на подмишниците. През по-хладните дни и сезони може да опитате и с по-малко количество. Вие сами ще откриете най-подходящата за Вас дозировка, след като използвате крема поне 2 седмици.
 
Действие: Сухите съставки (сода бикарбонат и арарут) трайно елиминират неприятната миризма и леко подсушават, а маслото от ший (карите) овлажнява и успокоява нежната и чувствителна кожа на подмишниците. Ароматните етерични масла (мей чанг и кипарис) действат антисептично, тонизиращо и дезодориращо.
При ежедневна употреба, в зависимост от индивидуалното изпотяване и начина на живот, 50 мл. обикновено са достатъчни за около 90 дни.
 
Производител: Джъст Амейзинг ЕООД, България

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!