Нощен концентрат против бръчки Здравец + хиалуронова киселина 2бр.

Производител:

Амп.-нк

5.95 лв.

Нощен концентрат против бръчки
Активните съставки действат регенериращо на клетките и възстановяват хидратацията им. Благодарение наличието на хиалуронова киселина, продукта остава по-дълго време в кожата, като при това съхранява своята биологична активност. Задържа влагата, контролира хидратацията на тъканите и допринася за еластичността на кожата.
Здравецовото масло има капиляроукрепващо, противовъзпалително и адстрингентно действие. Маслата от авокадо и пшеничен съдържат набор от аминокиселини и протеини, които допълнително омекотяват и подхранват кожата.
 
Състав на Нощен концентрат против бръчки: Масло от авокадо, масло от пшеничен зародиш, хиалуронова киселина, глицерин, масло от здравец, масло от лавандула.
Начин на употреба: Отчупете върха на ампулата и нанесете съдържанието й върху лицето и шията. Подходящо е използването му след “Неутрален тоник с екстракт от зелен чай”. Препоръчително е ампулите да се използват еднократно или да се съхраняват в хладилник за не повече от 5 дни.
 
СЪСТАВ :INGREDIENTS ( INCI) –AQUA, PERCEA GRATISSIMA OIL, WHEAT GERM OIL, HYALURONIC ACID(SODIUM SALT), GLYCERIN, GERANIUM MACULATUM CONCRETE, BENZYL ALCOHOL, LAVANDULA VERA OIL, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE
Ампули 2 бр. в опаковка х 3 мл.
Произведено в България!

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!