Омега 369 от растителен произход

Производител:
Код на продукта 69eb010106d9 Категория

O369

7.80 лв.

ПОЛИРАСТИТЕЛНИ
ОМЕГА 369

Комбинация от най-важните ненаситени мастни киселини.
Продукт изцяло от растителни масла.

ПОЛИРАСТИТЕЛНИ ОМЕГА 369 е подходящ за профилактика и превенция на:

– сърдечно-съдови заболявания
– повишен холестерол
– нарушен метаболизъм
– диабет
– астма
– автоимунни нарушения
– депресия
– репродуктивни проблеми
– ПМС (предменструален синдром)
– дерматологични проблеми (екзема, дерматит, акне)

OENOTHERA BIENNIS OIL
(Масло от вечерна иглика)

Маслото от вечерна иглика е източник на ненаситени мастни киселини Омега 3 и Омега 6.

Маслото съдържа две важни Омега 6 ненаситени мастни киселини:
алфа-линоленова и гама-линоленова киселина (GLA).

Редица научни изследвания доказват уникалното въздействие на GLA при редица заболявания чрез производството на простагландини, които намаляват рисковете от сърдечни болести, възпрепятствайки образуването на атеросклерозни плаки, редуцират нивото на лошият холестерол и намаляват риска от кръвни съсиреци. Допринасят за нормалното функциониране на метаболизма.

Широко приложение намира при нарушения на менструалния цикъл, предменструален синдром (ПМС – болезнен цикъл, нервност, болезненост на гърдите), климакс (горещи вълни, раздразнителност, отпадналост, болки в гърдите и главоболие) и кистозни процеси в гениталиите.

Редуцира кожните проблеми като екземи, дерматит и акне. Определя се като успешно допълващо средство при лечението на диабет, като спомага да се поддържат стабилни нива на инсулин в кръвта и намалява появата на диабетна ретинопатия и диабетна атеросклероза.

Safflower seed oil
(Масло от Шафран )

Шафранът е подправка, която се получава от цветовете на шафрановия минзухар (Crocus sativus). Шафранът помага при състояния на хистерия, депресия, избавя от потиснатост, защото спомага изработката на хормона на щастието серотонин.

Sunflower oil
(Слънчогледово масло)

Нерафинираното слънчогледово масло е изключително богато на Витамин Е и Омега 6 есенциални мастни киселини. Съдържа голямо количество есенциални мастни киселини: Омега 6 и Омега 3, които са важна част от хранителния прием и при профилактика и превенция на различни заболявания – сърдечно-съдови, хипертония, артрит, астма, автоимунни нарушения. Изключително богато на витамин Е /около 43% от дневната нужда се съдържат в 14г от маслото/, който е активен антиоксидант, неутрализиращ свободните радикали. Витамин Е регулира функцията на хипофизата и по този начин повлиява метаболизма и функцията на половите жлези и гениталните органи. Тъй като е мастно-разтворим витамин, той регулира мастния метаболизъм и е важен за мускулите.

Flaxseed oil (Ленено масло)

В състава му влизат предимно глицериди на ненаситени висши мастни киселини — линоленова, линолова и олеинова. Лененото масло действува добре при изгаряния. То е ценен източник за получаване на препарати, съдържащи витамин F (условно така е наречена групата полиненаситени мастни киселини), който е изходно вещество за биосинтеза на простагландините в човека.

Начин на употреба:

По две капсули дневно, по време или непосредствено след хранене.

Опаковка: 30 капсули х 1000 мг.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!