Пилинг от хума за лице и тяло 250гр.

Производител:
Код на продукта 57660cd54d89 Категории ,

пилнг-хума

4.40 лв.

Изчерпан

Пилинг от хума за лице и тяло
Тази хума с естествен пилинг ефект се добива във вида, в който се предлага и не е подлежал на никаква обработка.
 
В нея няма консерванти или смеси. Подходяща е за всеки тип кожа – суха, мазна или смесена. Според вашите нужди и предпочитания може да добавяте различни масла, които да подхранят и хидратират вашата кожа.
 
Този уникален продукт от природата ще ви помогне добре да ексфолирате зоните на мъртвите клетки. Преди да нанесете пилинга, навлажнете добре кожата си. Масажирайте с кръгови движения цялото тяло, но без да натискате излишно. След това изплакнете обилно с хладка вода до отстраняването на всички остатъци. Процедурата завършва с нанасянето на хидратиращ крем. Препоръчително е пилингът да се прави веднъж седмично, а през лятото до 2 пъти, но в никакъв случай след излагане на слънце!
Пилинг от хума за лице и тяло ‘AVIA’ е подходящ също и за:
– Антицелулитни процедури: Направете гъста каша и с нея намажете проблемните зони. Увийте ги с фолио и изчакайте 15 минути, след което се измийте добре. Процедурите се правят през ден, като предварително тялото трябва да е измито с топла вода.
– Кожата на краката също се нуждае от пилинг-процедури. Особено през зимата, когато достъпа на кислород до нея е ограничен.
– Силно замърсени ръце: Направете каша от пилинг и вода и започнете да третирате замърсените зони на ръцете с леки движение до избелване и отстраняване на всички нечистотии.
 
250g

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!