По-здрави бебета

Производител:
Код на продукта 3f00ea63fa47 Категория

Магдалена Пашова

15.00 лв.

Всяко бебе се нуждае от майчина любов и подходяща храна, за да расте здраво и щастливо. И ако любовта идва като безусловен рефлекс, то храненето често пъти е свързано с много въпроси:
 
· Как храната е свързана с детското здраве?
 
· Кои са истинските и полезни храни сред многото хранителни продукти на пазара?
 
· От какви хранителни вещества се нуждае бебето?
 
· Какво е нужно да знаем за кърменето?
 
· Кога и как да започнем със захранването?
 
· Как да изберем правилния вид захранване за нашето бебе?
 
· В каква последователност и как да въвеждаме новите храни?
 
· Как да приготвяме домашна храна за бебето, без това да ограничава времето ни с него?
 
· Как да храним прохождащото дете?
 
На тези и на още много други въпроси давам отговори в настоящата книга, споделяйки знанията си като специалист по хранене от Институт по природосъобразно хранене в Канада и практическия си опит като майка в България.
 
„Много от нас се замислят с какво се храним, чак когато имаме деца. Защото със сигурност искаме най-доброто за тях. Но кое е то? Естествено – здравето на първо място. Майчинството е изпълнено с въпросителни. Да бъдем по-подготвени, да отгледаме здрави и добри деца е нашата най-важна задача. Бъдете подготвени за нея! Радвам се, че и в България вече има нутриционист, който да ни помага в тази насока. А след като прочетох ценните съвети на Маги познах в нейно лице не само специалист, а и приятел. Доверете й се!“
 
Светла Иванова, майка на две деца, певица, писател, йога инструктор
 
„Книгата „По-здрави бебета” е рецепта за хранене на бебето от мисълта за зачеването му до 2 годишна възраст, направена от знание, наблюдение и любов. В книгата има всичко – от знание за физиологията и нуждите на детето, експертност за храните – до конкретни рецепти и изграждане на меню. Магдалена, която добре познавам като един от „вкусните” и в същото време здравословни нутриционисти ще ви изненада и зарадва. Изненадата идва от разбиването на митове по отношение на храненето и здравето на детето и коренно различния подход към така наречените „задължителни съставки” на бебешкото меню. А радостта идва от ясните отговори, практическите съвети и толерантността към родителя и неговата грижа. Най-важната съставка на храненето е любов, а любовта отправя към храненето ново отношение.
 
Ива Дойчинова, журналист
 
 
Магдалена Пашова е холистичен нутриционист и цветотерапевт по системата Bush Flower Essences. Работи с жени, които искат да подобрят здравето и начина си на хранене, с бъдещи и настоящи майки, с малки деца. Организира различни тренинги, лекции и уебинари. Прилага холистичен подход към здравето, който включва начин на хранене, начин на живот и мислене. Повече за нея може да прочетете в сайта й www.naturelita.com
 
Корица: Мека
Страници: 228
Размери: 17х23см.
Тегло: 0.450гр.
Автор: Магдалена Пашова е холистичен нутриционист
Издателство: Сиела

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!