Шипково масло, студено пресовано - 20мл.

Производител:
Код на продукта cc6ba0cea4e1 Категория

шип.20

17.80 лв.

100% натурално, студено пресовано шипково масло с тъмен и наситен цвят!
 
Шипковото масло е предназначено, за кожа която показва признаци на стареене, загуба на еластичност, стегнатост. То намалява във висока степен появата на дълбоки бръчки, белези и петна, силно омекотява кожата и я прави по стегната и гладка, разкрива нейната красота. Редовната употреба, на шипково масло предпазва, от появяващите се по кожата симптоми на бързо остаряване в условията на стрес и висока степен на замърсяване на околната среда.
 
 
Полезни качества:
 
Шипковото масло се извлича от семената на шипката чрез метода на студеното пресоване което означава, че:
1. Маслото е 100% чист натурален продукт, който съдържа само естествени биологични компоненти.
2. При извличането му не се използват химикали, които да попадат и да се съдържат в него.
3. Начинът на извличане гарантира запазването на всички ценни високо ефективни биологични съставки като витамини, мастни киселини, антиоксиданти, и биофлавоноиди, изключително важни за здравето на нашата кожа. Те от своя страна са съвместими с човешката кожа и не предизвикват алергични реакции.
 
Шипковото масло е здравословна и ефективна алтернатива на козметичната хирургия, лазерната хирургия и микропийлинга при редуцирането на белезите и други видими следи върху кожата.
 
Шипковото масло е уникално защото:
 
– то не е етерично масло и не трябва да се разрежда с маслоносител.
– то е подходящо за всички видове кожа, особено за суха и чувствителна.
– то може да се прилага при кожата на всички възрасти – от бебето до пра-пра бабата.
– то е супер фино и леко и прониква лесно в кожата.
– то позволява на кожата да диша, за разлика от много козметични кремове, които запушват порите на кожата.
 
Приложение
 
– Белези и петна
Отнася се за белези от хирургически операции, наранявания, порезни рани, акне,пигметни петна, дерматити и други кожни деформации. Шипковото масло премоделира нарушените кожни структури, предизвиква заместване на нарушените тъкани с нови здрави тъкани и подобрява (нормализира) цвета на кожата. Същевременно намалява червенината и хиперпигментацията.
 
– Бръчки и пигментация
Шипковото масло, благодарение на своя регенериращ ефект и подмладяващ ефект, редуцира и намалява бръчките едновременно в ширина и дълбочина и драстично намалява всички признаци на остаряващата кожа, пигментни точки, “пачи крак” и т.н. Значителните промени се появяват след четвъртата седмица, на редовното приложение на маслото. При по тежки случаи изчезването на появилите се бръчки и пигментационни петна може да се очаква след терапия с продължителност не по малко от четири месеца.
– Суха кожа
Шипковото масло поддържа оптимален баланс на мастните киселини и водата в нашата кожа. То е превъзходно хидратиращо средство, което бързо прониква в сухата кожа и възстановява баланса на влагата, нарушен в резултат на климатични и други фактори на външната среда.
 
– Кожни изгаряния
Шипковото масло дава отлични резултати при третирането на изгаряния по кожата или при кожа излагана на радиотерапия.
 
– Стрии
Шипковото масло провокира изместването на разкъсаните кожни тъкани от здрави образувания, което в голяма степен редуцира визуално стриите. Ефектът на въздействие е едновременно в ширина и в дълбочина на кожните разкъсвания (стриите). По този начин кожата възвръща своя здрав и красив изглед. При бременност се препоръчва прилагането на шипково масло върху гърдите и корема през 4-тия месец на бременността с цел избягване на стриите.
– Шипковото масло и грижа за косата
Дерматолозите са установили, че шипковото масло има pH(5.1) , което създава идеална възможност за директно нанасяне върху косата, скалпа, и кожата. То може да се прилага като гореща маслена терапия за чуплива и проблемна коса или да се маже върху сухи и лющещи се места по кожата или по скалпа
Начин на употреба: С върховете на пръстите нежно втрийте, маслото /2-3 капки/ в набелязаните участъци на кожата до пълното му абсорбиране.
Предпазни мерки при употреба:
При излагане на третираната с шипково масло кожа на директна слънчева светлина има вероятност от поява на петна. За предотвратяване на това се препоръчва ползването на маслото върху откритите части на тялото/лице, шия, деколте, ръце/ да е САМО ВЕЧЕРНО ВРЕМЕ.
Състав: 100% студено пресовано масло от български шипки
 
Шипковото масло е единственото растително масло, което съдържа:
1. Естествена ретиноева киселина (витамин А) – до 0.5 мкг / 100 гр. масло.
2. Естествени мазнини: Омега – 3 – 33%, Омега – 6 – 44%, Омега -9 – 9-14%.
3. Антиоксиданти – флавоноиди, бетакаротени.
4. Други витамини – С, Е.
 
Опаковка: 20мл.
 
Произход: България
 
Важно! При нас маслото се съхранява в хладилник и вие така го съхранявайте, за да му се запазят максимално качествата !

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!