Разпродажба!

Силиконова вендуза против целулит 5х5,5см 1 брой

Производител:
Код на продукта 7d915035529a Категория

Сил.вендуза

12.90 лв.

Availability: 133 налични

Може да видите и нашия промо пакет ” Кажи сбогом на целулита 2”, който включва 1 брой вендуза и масло против целулит 200мл. както и Промо пакет ” Кажи сбогом на целулита” , който включва 1 брой вендуза и масло против целулит 100мл.

Силиконовата вендуза е изключително подходяща, за антицелулитен масаж и дава бърз и виден резултат след около 10-14дена редовен масаж на проблемните зони. Хубаво е да се използва и подходящАНТИЦЕЛУЛИТЕН ПРОДУКТ, което да засили ефекта. Важно е кожата да е добре омазнена, за да може вендузата да се движи  свободно и да масажира.

Също така може да се използва и за цялостен масаж при възпалителни заболявания на дихателните органи: бронхити , пневмонии , плеврити , профилактика на хипостатични пневмонии., остри и хронични миозити, нейтомизоти, невралгии, неврити и периневрити, остеохондрози.
В основата на действието на вендузния масаж лежи рефлекторния метод, основан на възникването на хеперемия, дразнене на кожните рецептори от създадения във вендузата вакуум. Под влияние на вендузния масаж се подобрява периферната циркулация на кръвта, лимфата, между тъканната течност. Отстранява се появяването на застой, усилва се обмяната на веществата и кожното дишане в масажираните участъци на тялото. Кожата става еластична, повишава се съпротивлението й към температурни и механични фактори, подобрява се съкратителната функция на мускулите, повишават се техния тонус и еластичност. При въздействието на вакуум-терапията се извършва отделяне на екстракта на мастните и потните жлези. В неговия състав влизат, освен соли, ацетон, жлъчни киселини, които в определени концентрации са токсични за организма. Това дава възможност да се сравни метода на вендузния масаж с ефекта на банята.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ВЕНДУЗНИЯ МАСАЖ И ФИЗИОТЕРАПЕВТИЧНАТА ПРОЦЕДУРА

Кръвотечения в белите дробове , туберкулоза на белите дробове в активен стадий, злокачествени и доброкачествени тумори, хеморагичерски диатез, кожни заболявания и изострена кожна чувствителност, заболявания на кръвта, силно изтощение на болния, нарушения на сърдечния ритъм, хипертоническа болест 3 степен.

Не трябва да се поставят вендузите на гръбначния стълб, в областта на сърцето, бъбреците и млечните жлези при жените.

Приложение при целулит: При целулит се провежда вендузен масаж на мускулите на бедрата и седалището. Движението на вендузите е кръгово, зигзагообразно и праволинейно ( всеки вид по 5-6 пъти). Под въздействието на вендузния масаж протича механично разделяне на мастните клетки.  Период на провеждане на масажите – 1 месец.

Производител: Украйна

Може да разгледате още продукти против целулит : ТУК

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!