Змийско мляко - , брадавици, папиломи,отстранява сухи мазоли 1.2 мл.

Производител:
Код на продукта 801bbd4936f6 Категория

Чистотел

9.95 лв.

Отстранява сухи мaзоли, брадавици, папиломи
 
Змийско мляко
 
Инструкция по приложение:

козметична течност предназначена за грижа за участъци на кожата с излишнo вроговяване (брадавици, сухи мозоли, папиломи).
 
Начин на използване
 
Определете дефекта на кожата. Участъкът около дефекта на кожата трябва обилно да се намаже с крем. След това нанесете една капка течност с помощта на апликатора и я оставете, докато се абсорбира напълно и изсъхне. Не допускайте течността да се разтече и не я втривайте. Възможно е да се появи усещане за парене в областта на отстранявания дефект на кожата. Появата на черни петна върху третираната област на кожата показва началото на процеса на премахване. След 1-2 дни започва лющенето на вроговелите участъци на кожата, на 3-5 ден става очистване на кожата.
 
Бенките да не се отстраняват!
 
Змийско мляко е течност за индивидуално приложение. Само за външно приложение! При попадане върху здрава кожа и лигавица да се измие обилно с вода в продължение на 10-15 минути.
След това да се направи компрес с 5% разтвор на оцетна киселина или лимонена киселина. Да се съхранява херметично затворено на недостъпно за деца място. При температура от 0 до +40 °С.
 
За големи вроговели участъци се препоръчва да се отстранят повторно, 3-5 процедури. Козметична течност “Змийско мляко” действа по-ефикасно, ако преди началото на процедурата необходимият участък на кожата се напари. Да не се допуска попадане на продукта върху здрава кожа и лигавица. Течността да не се използва с цел грижа за кожата на лицето. Бенките да не се отстраняват! Да се пази от деца!
 
СЪХРАНЯВАЙТЕ НА НЕДОСТЪПНО ЗА ДЕЦА МЯСТО!
 
*Изцяло натурален продукт извлечен от билката Змийско мляко.
 
Произход: Украйна
 
1,2мл.

Разгледайте и останалите ни Мехлеми

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!